Rejer i oste- og dildsauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pasta : Bring vandet til pastaen i kog med olie og salt. Kom pasta og broccoli i det kogende vand og kog 3-4 minutter (se evt. kogevejledning på pastaen.)
Sauce : Skær flødeosten i mindre stykker og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag til med salt og peber.
Hæld rejerne i en skål. Hæld saucen over. Hæld vandet fra pastaen og server den med broccoli til den lune sauce.
|
|
Opskriften er vist 7688 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne