Spaghetti alla puttanesca
Hovedingrediens : Oste - Fåerost Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt vand over til pastaen.
Pil hvidløgene og pres dem ned i olien, der varmes i en lergryde. Tilsæt tomaterne uden deres saft, samt kapers, oliven, chilipeber og oregano. Lad sovsen koge igennem i 10 minutter. Sluk. Kog spaghetti al dente i rigeligt spilkogende letsaltet vand. Hæld vandet fra. Skær ansjoserne i mindre stykker og kom dem i sovsen. bland sovs og pasta. Drys med den revne pecorino og server. Tips: Kan du skaffe vermicelli (tynde spaghetti), så er de at foretrække. Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 28814 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne