Proprietær spejlæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret på panden og svits brødet på begge sider.
Sæt brødene fra og hold dem varme. Kom mere smør på panden, slå æggene ud og steg dem hele på panden, evt. på begge sider. Anret æggene på brødskiverne og krydr med ketchup, sauce, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 10185 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne