Porretærte med skinke og bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 700552 gange,
og udskrevet 19617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2018-02-26 17:43:07 Rigtig lækker tærte. Jeg brugte 2 fryseposer som jeg rev op i siden, og lagde dejen imellem og rullede den ud, det fungede fint. Karamella - 2017-11-23 22:45:46 5 stjerner herfra. Nem og lækker. Bruger altid Lurpak smør i stedet for margarine. Bilder mig selv ind, at det højner smagsoplevelsen :-) anonym - 2016-02-22 10:35:55 Min bund blev lige som rasp! Så den hang ikke rigtig sammen, men smagte fint. jesper - 2012-07-30 23:53:47 rigtig god opskrift Beth - 2012-04-16 14:09:15 Velsmagende tærte. Forbagte en færdigkøbt tærtedej i 10 minutter. Brugte 4 hele æg. OG piskefløde istedet for sødmælk; fyh... men det var godt! jimmi - 2010-04-07 17:48:53 mand kan eventuel rulle dejen ud mellem to stk bagepapir så er mand også fri for at smøre tærteformen Mig - 2010-03-24 18:02:53 Jeg må indrømme det er ikke lige en opskrift i min smag.... men den kan da spises Jørgen Hjortstrøm - 2010-01-07 19:31:19 Det må være 3 meget sultne natmadsgæster der kan konsumere ca. 1.5 kg med salat og flütes. Tove - 2009-09-16 08:19:42 En dejlig tærte men prøv lige at rense jeres opskrifter for stave/slåfejl. Venlig hilsen Tove Malene - 2008-11-02 16:19:46 En utrolig god tærte, men jeg undlod dog bacon og brugte flere porrer for at gøre den mindre fed. Men alt i alt en fantastisk tærte. Anne Kathrine - 2008-06-09 19:05:17 Jeg lavede lidt om på opskriften, dvs. jeg skiftede bacon ud med porre og udover det tilsatte jeg også 1 løg. Resultatet blev RIGTIG godt :) Christian og Helle - 2008-03-14 13:47:05 Sikke en lækker tærte, den smagte vel nok dejligt! Det er også en rigtig god idé at putte lidt hytteost i æggestanden. Birgit - 2008-03-04 20:18:26 En rest suppehorn eller ris kan være godt at putte i KP - 2007-10-30 21:33:22 kom evt. 1-2 friske tomater og et løg i og undlad evt. skinken eller baconen for at friske den lidt op. Men god :) Per - 2007-09-13 08:28:58 Jeg havde ingen problemer med at rulle dejen ud på et stykke folie, jeg havde muligvis brugt for mget mel da dejen smuldrede lidt ved servering. Karin - 2007-03-18 09:49:41 Meget nem at lave. En supergod frokostret!!!! Britta - 2006-12-24 12:08:45 Vi er blevet meget "populær" på denne ret. Den smager bare så lækkert, og er i grunden nem. Jeg har prøvet at bruge frosne porrer - det går fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne