Pandestegt (rug) brød med tilbehør

Pandestegt (rug) brød med tilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fuldMusik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Brød
 x antal skiver brød (behøver ikke at være helt friskt)
 Smør/olie/margarine
 Krydderier
 
 Tilbehør:
 f.eks. tomat – æbler – løg eller hvad du kan finde i køleskabet
 
Opskrift:
Smelt/varm fedtstoffet op på en pande. Tilsæt krydderier i fedtstoffet. Steg brødskiverne heri i ca. 1-3 minutter på hver side. Tag dem af og steg evt. tomater, løg, æbler, osv. i fedtstoffet. Tag en tallerken. Læg brødet herpå og hældet tilbehøret over.

Det smager altså godt i stedet for en kede rugbrødsmad.

Tips:

Eksperimenter/varier tilbehøret efter smag. Jeg synes at Tomater, løg, krydret med salt, hvid peber og f.eks. estragon/eller basilikum er godt. Men gør som du vil. Det er dig der skal spise det.





karakterer:
Opskriften er vist 9395 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-06 17:46:42
Hvorfor en denne opskrift i samme kategori som andesteg???

  -   2009-12-12 18:53:55
Smager herregodt med hakkebøf og spejlæg ovenpå, det var fast søndagsmad da jeg var knægt og vi skulle hjem fra sommerhus :-)

  -   2007-03-06 14:17:13
man kan også riste brødet på en brødrister så slipper man for alt det fedtstof