Pandestegt (rug) brød med tilbehør
Indsendt af : fuldMusik Indsendt : Red : |
|
|
Smelt/varm fedtstoffet op på en pande. Tilsæt krydderier i fedtstoffet. Steg brødskiverne heri i ca. 1-3 minutter på hver side. Tag dem af og steg evt. tomater, løg, æbler, osv. i fedtstoffet. Tag en tallerken. Læg brødet herpå og hældet tilbehøret over.
Det smager altså godt i stedet for en kede rugbrødsmad. Tips: Eksperimenter/varier tilbehøret efter smag. Jeg synes at Tomater, løg, krydret med salt, hvid peber og f.eks. estragon/eller basilikum er godt. Men gør som du vil. Det er dig der skal spise det. |
|
Opskriften er vist 9394 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer KS - 2010-03-06 17:46:42 Hvorfor en denne opskrift i samme kategori som andesteg??? Preben - 2009-12-12 18:53:55 Smager herregodt med hakkebøf og spejlæg ovenpå, det var fast søndagsmad da jeg var knægt og vi skulle hjem fra sommerhus :-) mig - 2007-03-06 14:17:13 man kan også riste brødet på en brødrister så slipper man for alt det fedtstof |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne