Fløde Tortelini med Flødesauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt af : Claus Larsen Indsendt : |
|
|
Forkog pastaen til den er blød (1 min hvis frisk pasta).
Smør et fad i passende størrelse med stegemargarine/olie. Hæld den forkogte pasta i fadet, sammen med de ønskede grøntsager/frugter og kødet (f.eks. bacon/skinke). Hæld Fløden over så det lige knapt dækker ingredienserne, bland evt. fløden med karry/paprika krydderi, eller hvad du nu kan li for ekstra smag. Rør det hele lidt rundt og sæt det i forvarmet ovn, ved ca. 200 grader C. Efter ca. 25-30 min begynder fløden at "klistre" (som alm. fløde kartofler). Drys det nu med revet ost hvis det ønskes. Lad retten varme videre til osten er gylden brun, og VIOLA ! retten er færdig Tips: Det er en meget fri ret, så du kan stort set bruge de ingredienser du kan li. Serveres evt. med salat eller brød, da retten især pga. fløden kan være lidt fed. Kun din fantasi sætter grænser. PS: Frosne grøntsager er også velegnet, og behøves ikke at tøs op før de tilsættes. |
|
Opskriften er vist 21479 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-13 09:37:24 denne ret smager rigtig godt med ærter og majs i og den kan sagtens tilberedes uden ost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne