Cheesy Gordita Crunch

Cheesy Gordita Crunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Skvæt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 taco skaller
6 Gorditas (små tortilla pandekager)
 Revet ost efter behag (helst Mozzarellaost og cheddar)
250-300 g.hakket kød (lav fedtprocent)
0.5-1 dl.vand
0.25 kinakål (eller anden salat)
2-3 tomater
1 hakket løg
1 stor el. 2 små peberfrugter
 Krydderi (krydderimix kan købes eller kan hvidløg paprika cayennepeber og koriander anbefales)
 Tacosauce eller salsa (guacamole og ostedip kan også tilføjes)
 Dressing (efter smag fx Thousand Island eller hvidløg)
 
Opskrift:
Tænd ovnen (se graderne på pakken med tacoskaller).

Brun det hakkede kød med krydderierne. Hæld lidt vand til og lav kødet stege i små 15 minutter.

Læg Gordita-pandekagerne på stykke sølvpapir, der er stort nok til at kunne foldes henover dem igen. Læg revet ost i et lag (alt efter smag) på pandekagerne. Læg eventuelt madpapir eller bagepapir ovenpå, så osten ikke hænger fast i sølvpapiret. Pak pandekagerne ind og sæt dem i ovnen. Sæt tacoskallerne ind 5 min efter (følg pakkens instrukser).

Mens de bliver færdige i ovnen - skær grøntsagerne i tern og strimler.

Tag skaller og pandekager ud og pak pandekagerne rundt om taco-skallerne, så den smeltede ost "klistrer" dem sammen.

Server dem, sammen med grøntsagerne i hver sin skål, evt. lidt revet ost til fyld også, og salsa/taco sauce, dressing osv.

Fyld dem op sådan: evt. guacamole/ostedip, kød, evt. ost, salsa/taco sauce, grøntsager, dressing .

Tips:

Hurtigt lavet, sundt og superlækkert. Cheesy, crunchy, chewy MUMS Slip for bøvlet med knækkende tacoskaller - fyld det til randen.





karakterer:
Opskriften er vist 23164 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu