Cheesy Gordita Crunch
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Skvæt Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen (se graderne på pakken med tacoskaller).
Brun det hakkede kød med krydderierne. Hæld lidt vand til og lav kødet stege i små 15 minutter. Læg Gordita-pandekagerne på stykke sølvpapir, der er stort nok til at kunne foldes henover dem igen. Læg revet ost i et lag (alt efter smag) på pandekagerne. Læg eventuelt madpapir eller bagepapir ovenpå, så osten ikke hænger fast i sølvpapiret. Pak pandekagerne ind og sæt dem i ovnen. Sæt tacoskallerne ind 5 min efter (følg pakkens instrukser). Mens de bliver færdige i ovnen - skær grøntsagerne i tern og strimler. Tag skaller og pandekager ud og pak pandekagerne rundt om taco-skallerne, så den smeltede ost "klistrer" dem sammen. Server dem, sammen med grøntsagerne i hver sin skål, evt. lidt revet ost til fyld også, og salsa/taco sauce, dressing osv. Fyld dem op sådan: evt. guacamole/ostedip, kød, evt. ost, salsa/taco sauce, grøntsager, dressing . Tips: Hurtigt lavet, sundt og superlækkert. Cheesy, crunchy, chewy MUMS Slip for bøvlet med knækkende tacoskaller - fyld det til randen. |
|
Opskriften er vist 23207 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne