Hirsefrikadeller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse Indsendt : |
|
|
Den kogte hirse blandes med løgene i en skål. Jordnøddesmørret, saltet og soyasaucen blandes i og alt røres grundigt rundt. Farsen formes til små frikadeller og steges på en fedtfri slip-let-pande.
|
|
Opskriften er vist 18478 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2010-09-19 13:48:47 Jeg er lige i gang med at lave retten og umiddelbart lyder det godt med jordnøddesmør, men det er meget tyndt... og de bliver slet ikke faste på panden... Nogen forslag? Helle - 2008-09-08 21:50:01 Jeg har lavet denne ret til et selskab på otte kvinder, og alle kunne lide dem. Selv min kæreste synes de smager godt:-) Sofin - 2007-09-19 11:40:19 Jeg laver ofte mad til en vegetar, og blev derfor begejstret, da jeg så denne opskrift, men nej hvor er den bare fæl. Det smager virkelig ikke godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne