Mormors æggesnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt af : Gerda Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker. Tilsæt vodka pisk igen. Pisk og hæld mælk i. lad det stå i en time i køleskabet og så er du færdig
Tips: Du kan bare tage mere vodka eller sukker i men denne opskrift er bedst |
|
Opskriften er vist 27103 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-29 13:36:18 Er det kun "ægblommen" der skal bruges, minus "hviden" ? 2Trunde - 2010-03-19 13:10:46 Er det ikke kun æggeblommerne der skal bruges? Fred - 2009-12-22 16:59:13 Salmonella sidder 99% på ydersiden af skallen. Dyp ægget i 3 sec i kogende vand og så er du klar. Din mor - 2009-12-11 22:22:30 Kan det ikke være farligt med uvarmede æg? Altså salmonella..? Dan marstrand - 2005-01-01 01:01:01 mine børn elsker den Dan marstrand - 2005-01-01 01:01:01 mine børn elsker den Dan marstrand - 2005-01-01 01:01:01 mine børn elsker den Rasmus Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Den er god for gæsterne elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne