Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini
Hovedingrediens : Oste - Fåerost Indsendt : Red : |
|
|
Spätzle:
Mel piskes sammen med æg og salt. Danskvanden tilsættes. Massen høvles over rivejernet ned i gryde med kogende letsaltet vand. Fjernes når de kommer op til overfladen. Vendes i olivenolie og køles af på en bradepande. Auberginechips: Auberginerne skæres så tyndt som muligt med skallen og steges gyldne og sprøde i olie. Danske tomater: Del tomaterne i kvarte. Skær salaten i strimler, varm olien, tilsæt spætzle, så de tager lidt farve og puffer op, og tilsæt portulak og havesyre. Vent tomat og salat i, og anret med de sprøde aubergine og ost. Anret. Høvl Manchego over fadet, auberginechips over og vend med purløg og persille. |
|
Opskriften er vist 9999 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne