Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini

Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Oste - Fåerost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spætzle:
1.90 dl.danskvand
300 g.hvedemel
4 æg
 salt
 
 Auberginechips:
2 auberginer
5 dl.olivenolie eller vindruekerneolie
 havsalt
 
 Tomater:
5 tomater
 Pecorini eller anden fast ost fx Grana el. Parmesan
2 spsk.olie
 hakket purløg eller persille
 portulak
 rosmarin
 havesyre
 manchego, spansk fåreost
 
Opskrift:
Spätzle:
Mel piskes sammen med æg og salt. Danskvanden tilsættes.

Massen høvles over rivejernet ned i gryde med kogende letsaltet vand. Fjernes når de kommer op til overfladen. Vendes i olivenolie og køles af på en bradepande.

Auberginechips:
Auberginerne skæres så tyndt som muligt med skallen og steges gyldne og sprøde i olie.

Danske tomater:
Del tomaterne i kvarte.

Skær salaten i strimler, varm olien, tilsæt spætzle, så de tager lidt farve og puffer op, og tilsæt portulak og havesyre. Vent tomat og salat i, og anret med de sprøde aubergine og ost.
Hæld den i salatskålen. Tilsæt salatblade + de danske tomater.

Anret.

Høvl Manchego over fadet, auberginechips over og vend med purløg og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 9999 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu