Grillet silde haj med banan og ristede løg

Grillet silde haj med banan og ristede løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt af : Kurtsebasse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 sildehaj
7 bananer
1 bøtteristede løg
1000 g.oliven
 rapsolie
 rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens sildehajen men bevar hovedet fyld den med oliven og smør den ind i rapsolie og smid den på grillen.

Efter ½ time krydrer du den med rosmarin salt og peber og grilles derefter 15min mere.

Mens den griller skærer du bananerne i skiver og finder de ristede løg frem. Når den er færdig med at grille spises den med banan og evt. ristede løg.

Tips:

Man kan i stedet for ristede løg bruge friske rosiner.





karakterer:
Opskriften er vist 14925 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-03 13:27:29
Wow, det smager rigtig godt!

  -   2009-06-12 15:35:38
Sildehajen (Lamna nasus) er et hvirveldyr og kan blive op til 3,5 meter lang og veje over 200 kilogram.(det kan ske den skal have lidt mere,på grillen)

  -   2005-01-01 01:01:01
WOW!!! Det smager jo fantastisk! Tak Kurtsebasse

  -   2005-01-01 01:01:01
KÆFT det smager godt! men lad vær med at bruge de friske rosiner...

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare god hovedet er det bedste. skindet er sprødt og godt