Grillet silde haj med banan og ristede løg
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Oprindelsesland : Japan Indsendt af : Kurtsebasse Indsendt : Red : |
|
|
Rens sildehajen men bevar hovedet fyld den med oliven og smør den ind i rapsolie og smid den på grillen.
Efter ½ time krydrer du den med rosmarin salt og peber og grilles derefter 15min mere. Mens den griller skærer du bananerne i skiver og finder de ristede løg frem. Når den er færdig med at grille spises den med banan og evt. ristede løg. Tips: Man kan i stedet for ristede løg bruge friske rosiner. |
|
Opskriften er vist 14925 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-03 13:27:29 Wow, det smager rigtig godt! martin - 2009-06-12 15:35:38 Sildehajen (Lamna nasus) er et hvirveldyr og kan blive op til 3,5 meter lang og veje over 200 kilogram.(det kan ske den skal have lidt mere,på grillen) Frederik T. T. Hansen - 2005-01-01 01:01:01 WOW!!! Det smager jo fantastisk! Tak Kurtsebasse Deffen - 2005-01-01 01:01:01 KÆFT det smager godt! men lad vær med at bruge de friske rosiner... Line brædder madsen - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare god hovedet er det bedste. skindet er sprødt og godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne