Pasta med kødsovs 04
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Smoelf Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits de hakkede løg gyldne i smør.
Kom kød og paprika i og lad det svitse med, til kødet har skiftet farve. Tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen et kvarters tid. Jævn evt. kødsaucen og smag til med salt og peber. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra spaghettien og server. Tips: Man kan evt. drysse revet ost hen over retten inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 87407 gange,
og udskrevet 1485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer sonia - 2011-02-26 15:15:06 det smager meget godt, jeg har aldrig smagt en bedre pasta med kødsovs før buster - 2009-12-15 19:13:39 der er alt for meget pure i, i forhold til de andre ingredienser, Lindbo30 - 2009-09-24 16:14:40 Hvor er Oregano, timian, bazilikum?? jeg plejer også at tilføje lidt hvidløg, rødvin samt gullerødder.. anonym - 2007-05-27 16:09:39 mere tomat og bazilikum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne