Vegansk nøddepostej

Vegansk nøddepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Vegansk nøddepostej, billede 4 Vegansk nøddepostej, billede 1 Vegansk nøddepostej, billede 2 Vegansk nøddepostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.rasp
100 g.cornflakes (knuses i foodprocessor)
5 dl.sojamælk (eller vand)
 
100 g.hasselnødder (males i foodprocessor)
100 g.valnødder (males i foodprocessor)
1 stort løg hakkes
2 spsk.sojasauce
1 dl.revet knoldselleri
2 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Rasp og cornflakes opblødes i sojamælken.

Derefter tilsættes de malede nødder, løg, sojasovs, selleri, salt og peber. Alt blandes til en grødagtig fars. Ekstra væske kan tilsættes hvis farsen er for stiv.

Farsen kommes over i et ildfast fad og bages i ovnen 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 64670 gange,
og udskrevet 1791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-02 14:03:12
Er den fryseegnet?

  -   2010-12-24 17:37:21
Æbler og svesker skal der til, og så en rå rødbedesalat til. Mums og ja det smager godt koldt også.

  -   2009-01-02 18:11:28
hvad kan foreslås at servere det til?

  -   2008-03-01 18:50:59
Også virkelig lækker som pålæg på rugbrød dagen efter. Vi lavede en stor portion og frøs noget af den ned i små skåle. Når vi så mangler pålæg, tager vi en op.

  -   2007-09-13 14:33:18
Virkelig velsmagende. Laver man en salat og evt, som da jeg prøvede opskriften, ovnbagte 'toppe' af kartoffelmos dækker det fint et 'dybt', ikke tungt, mættende måltid for 4pers.