Kinesisk suppe med nudler

Kinesisk suppe med nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Esben Holm

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.skinkekød
4 frosne spinatkugler
0.25 blomkål
2 gulerødder
2 spsk.rapsolie
14 dl.vand
2 hønsebouillonterninger
100 g.ægnudler
2 spsk.sojasauce ( meget vigtigt )
 
Opskrift:
Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter. Skær stokken i tern. Skræl gulerødderne. Skær dem i skiver. Skær hver skive til en blomst.

Kog ægnudlerne som angivet på emballagen og afdryp dem i en sigte.

Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler. Dup kødet tørt med køkkenrulle Varm en wok eller stegegryde op. kom olien i. Steg kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1-1 1/2 minut. Tag kødet op på en tallerken.

Svits blomkål og gulerødder ca. 1 minut. Tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten. Hvis der bruges frossen spinat, tilsættes den direkte fra fryseren. Kog suppen 1-2 minutter. Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem. Smag til med sojasauce og peber.

Tips:

Spis suppen med flutes. Husk du kan altid fordoble mængden af mad.

Tip:
Ønsker i en mere krydret suppe, kan den smages til med frisk revet ingefær og/eller sambal oelek ( nok mest for de voksne da det er ret stærk ).





karakterer:
Opskriften er vist 31316 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-16 10:16:15
mmm... det smager bare godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager herligt - men endnu bedre med kylling - eller kalkuntern.