Kinesisk suppe med nudler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Kina Indsendt af : Esben Holm Indsendt : |
|
|
Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter. Skær stokken i tern.
Skræl gulerødderne. Skær dem i skiver. Skær hver skive til en blomst.
Kog ægnudlerne som angivet på emballagen og afdryp dem i en sigte. Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler. Dup kødet tørt med køkkenrulle Varm en wok eller stegegryde op. kom olien i. Steg kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1-1 1/2 minut. Tag kødet op på en tallerken. Svits blomkål og gulerødder ca. 1 minut. Tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten. Hvis der bruges frossen spinat, tilsættes den direkte fra fryseren. Kog suppen 1-2 minutter. Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem. Smag til med sojasauce og peber. Tips: Spis suppen med flutes. Husk du kan altid fordoble mængden af mad. Tip: Ønsker i en mere krydret suppe, kan den smages til med frisk revet ingefær og/eller sambal oelek ( nok mest for de voksne da det er ret stærk ). |
|
Opskriften er vist 31375 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer pigen - 2008-10-16 10:16:15 mmm... det smager bare godt Karen - 2005-01-01 01:01:01 Den smager herligt - men endnu bedre med kylling - eller kalkuntern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne