Tigerkage 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : gefan Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt; de sammenpiskede æg røres i lidt ad gangen. Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
I en tredjedel af dejen blandes den revne chokolade. Lys og mørk dej lægges lagvis i en smurt bradepande (ca. 3 l). En kniv føres i siksak gennem dejen, så den får "tigermønster". Bagetid: Ca. 1 1/4 time ved 170 grader C. |
|
Opskriften er vist 12101 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2008-06-24 09:12:51 den her kage er rigtig god. ja den er meget fed men god, jeg bager den tit til ride stævner og det er den kage der altid sælger bedst.. Jose - 2005-01-01 01:01:01 Den her kage er bare rigtig, snasket der er alt for meget smør i og den smager rigtig fed. Den er god nok til børn og lignende, men mere fantastisk er den ikke.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne