Tigerkage – Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og lad det køle lidt.
Pisk æg og dukker skummende. Bland kartoffelmel, bagepulver og vanilledukker og kom det i æggene sammen med det smeltede smør.
Vær på vagt, kakao og vand skal bruges om lidt.
Bland det hele med en dejskraber og kom halvdelen af dejen i en smurt sandkageform på ca. 1½ L.
Rør kakao og vand i resten af dejen og hæld den oven på den lyse dej.
Træk en gaffel gennem dejen, så den lyse og mørke blandes. Sæt kagen i ovnen på nederste rille og bag den ca. 45 min ved 175 grader C.
Afkøl formen lidt på en rist, inden kagen vendes ud til afkøling på risten. Tips: Tigerkagen skulle gerne blive brun- og gulstribet. Den er uden hvedemel, praktisk hvis du har en glutenallergiker i familien eller vennekredsen. |
|
Opskriften er vist 17959 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-17 10:30:51 Kagen er let, hurtig og billig at lave. Det er en opskrift der kan gives med et smil til mennesker der ikke er vant til at lave glutenfri mad. bambi - 2005-01-01 01:01:01 den er mega go´, smager af et stk mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne