Pasta med bacon-flødesauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Morten Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
1 liter vand sættes til kogning. Bacon og pølsen sprødsteges på en pande sammen med krydderier. Herefter tilsættes fløde. Saucen står og simrer mens man tilsætter pastaen til det spilkogende vand.
Når pastaen er færdigkogt, hældes vandet fra og pastaen vendes over i panden. Retten blandes, og serveres herefter straks. |
|
Opskriften er vist 86128 gange,
og udskrevet 1063 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-09-11 14:23:03 Dejlig opskrift, men hvor kommer maizenaen ind? Jonna - 2008-08-23 17:02:37 Hej Per Jeg har ikke prøvet den endnu, men den står på menuen til engang i næste uge. Det lyder som det er opskriften jeg efterlyste. Tak for hjælpen. Hej fra Jonna Jonna - 2008-08-20 21:49:49 Tak for hjælpen, det lyder til at være opskriften så den skal straks prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne