Stor tigerkage med mørk chokolade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt; de sammenpiskede æg røres i lidt ad gangen. Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
I en tredjedel af dejen blandes den revne chokolade. Lys og mørk dej lægges lagvis i en smurt bradepande (ca. 3 l). En kniv føres i siksak gennem dejen, så den får "tigermønster".
Bagetid: Ca. 1 1/4 time ved 170 grader C. |
|
Opskriften er vist 14746 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne