Rejer a india
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : lone berg Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugterne renses og skæres i fine stykker. Væden fra glassene med championerne hældes fra.
Kom flydende oliemargarine i en gryde, tilsæt peberfrugterne, svitses i gryden ca. 5 min. tilsæt championerne.
Efter ca. 4-5 min hældes peberfrugterne og championerne i en lille glasskål.
Lav en opbagt sovs af oliemargarine, karry, mel og mælk. Sovsen konsistens skal være tyk. smag til med paprika, salt og peber. Tilsæt peberfrugterne/championerne varmes godt igennem. Herefter tilsættes de frosne rejer. Varmes igennem ( SOVSEN MÅ IKKE KOGE ) Serveres med det samme. Tips: Tilbehør: Ris, salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 6976 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne