Rejer a india

Rejer a india, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lone berg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 peberfrugter
2 glaschampioner
300 g.frosne rejer
 flydende oliemargarine
 karry
 paprika
 salt
 peber
 mælk
 hvedemel
 
Opskrift:
Peberfrugterne renses og skæres i fine stykker. Væden fra glassene med championerne hældes fra. Kom flydende oliemargarine i en gryde, tilsæt peberfrugterne, svitses i gryden ca. 5 min. tilsæt championerne. Efter ca. 4-5 min hældes peberfrugterne og championerne i en lille glasskål.

Lav en opbagt sovs af oliemargarine, karry, mel og mælk. Sovsen konsistens skal være tyk. smag til med paprika, salt og peber. Tilsæt peberfrugterne/championerne varmes godt igennem. Herefter tilsættes de frosne rejer. Varmes igennem ( SOVSEN MÅ IKKE KOGE )

Serveres med det samme.

Tips:

Tilbehør:
Ris, salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 7002 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu