Tomat- og ostesovs

Tomat- og ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ostesaucer

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.passata
150 g.frisk ost - flødeost - eller blød fåreost
 
Opskrift:
Bring passatta'en til kogepunktet og "opløs" osten i sovsen. Lad blandingen småkoge få minutter og server med stor pasta som skruer, sløjfer, penne eller konkylier.





karakterer:
Opskriften er vist 17040 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu