Bimsekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lotte Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 45485 gange,
og udskrevet 786 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (44 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2012-06-25 20:42:06 Det er simpelthen bare en super kage, smager altid godt. Og ungerne elsker den, selv folk der under ingen omstændigheder kan lide kaffe elsker den. Jeg har lavet den en masse gange, og jeg bliver ved med at vende tilbage til den :D stefanie - 2010-06-17 17:55:23 kagen lyder rigtig god, især når man skal bage til lillebror´s klasse Augusta! xD - 2010-02-06 10:46:31 Super alt for lækker kage! <3 Min mor har sendt den ind xD Det er bare kagen over alle kager! jeg elsker den, den er bare SÅ lækker! ;D anonym - 2008-10-28 13:59:51 Dette er en kage man bare bør prøve. Konsistens og smag er bare i top. Tina - 2007-11-03 14:10:14 Rigtig lækker kage - nem at lave! Anders - 2007-06-28 01:49:09 Lækker kage, men den er for sød, især hvis man spiser store stykker. Katja - 2007-05-17 11:53:28 Super lækker kage! laffe - 2005-01-01 01:01:01 super dejlig kage....den kage der altid skal bages når der kommer gæster. marieheering - 2005-01-01 01:01:01 super kage - kan man få for meget af den??!! Maja Dahl - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god kage, meget nem og lave. Jeg brugte dog kun 3 spsk. kaffe i glasuren.. Birgit kaldet "Bimse" - 2005-01-01 01:01:01 Gud hvor er det en lækker kage...min kage...tihi, det er bar kanon go og glusuren er bare prikken over i'et...kan varmt anbefales Lund - 2005-01-01 01:01:01 God kage - et hit hos mine drenge carina - 2005-01-01 01:01:01 denne kage går man aldrig fejl af, den kan ikke mislykkes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne