Gulerodssuppe med pikantost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Helene Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv gulerødderne. Svits dem i en gryde sammen med løg indtil gulerødderne bliver lidt gullige.
Tilsæt vand samt bouillon terning. Lad det koge op og put derefter flødeosten i. Lad retten koge i ca. 10-15 minutter. Smag til med salt, peber og karry Tips: Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 45333 gange,
og udskrevet 838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer HisDancer - 2010-12-02 14:16:11 Tilsæt kyllinge stykker.. !! :) Det sådan en god smag og fylde også pikant fan! - 2008-08-22 16:01:27 mmm så god men prøv at tilsætte 2 løg det gør virkelig smagen mere rund og dejlig!!! Berit - 2008-08-21 15:44:35 skær gulerødderne i 1cm tykke skiver i stedet for at rive dem og koges kun ca. 5 min så der stadig er lidt bid i - og brug kun en halv pk pikant ost - 2 bouillon terninger - undlad karry og peber - så smage det helt fantastisk! mona - 2005-01-01 01:01:01 undlad evt karry, og giv i stedet et drys frisk persille, færre gullerødder kan gøre det, det afhænger jo af størrelsen, skinketern,ristet bacon,pølsehorn el lignene er også godt tilbehør/topping |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne