Tunmousse 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. kom tunene i skål, og findel med en gaffel. tilsæt blødt smør, Cremefraiche og citronsaft. rør det hele sammen, og smag moussen til med salt og peber.
Fyld moussen i en postej form eller en skål. stil den i køleskabet tildækket i mindst 12 timer. Tips: Kan pyntes med karse, citron skiver og tomatbåde. |
|
Opskriften er vist 204480 gange,
og udskrevet 3162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2005-01-01 01:01:01 god. pas dog lidt på md smøret Merethe - 2005-01-01 01:01:01 Et lille finthakket løg gør underværker. Mathias og Sabrina - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god tunmousse, men vi lavede dobbeltportion og det rækkede til ca. 8 personer. Lisa - 2005-01-01 01:01:01 Der er også lækkert hvis man smider nogle kapers i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne