Tunmousse 02

Tunmousse 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tunmousse 02, billede 4 Tunmousse 02, billede 1 Tunmousse 02, billede 2 Tunmousse 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds. Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. kom tunene i skål, og findel med en gaffel. tilsæt blødt smør, Cremefraiche og citronsaft. rør det hele sammen, og smag moussen til med salt og peber.

Fyld moussen i en postej form eller en skål. stil den i køleskabet tildækket i mindst 12 timer.

Tips:

Kan pyntes med karse, citron skiver og tomatbåde.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 204480 gange,
og udskrevet 3162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8975 (2137 kcal)
KJ pr. Pers. 1121 (267 kcal)
Vægt ialt 607 gram
Vægt pr. Pers. 75 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1478 KJ (352 kcal)
Protein 13.0 gram
Fedt 33.7 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god. pas dog lidt på md smøret

  -   2005-01-01 01:01:01
Et lille finthakket løg gør underværker.

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig god tunmousse, men vi lavede dobbeltportion og det rækkede til ca. 8 personer.

  -   2005-01-01 01:01:01
Der er også lækkert hvis man smider nogle kapers i