Panderistet rugbrød med fyld/pålæg
Indsendt af : fuldmusik Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet på en pande. Tilsæt f.eks. hvid peber / paprika / eller hvad du kan lide. Steg rugbrødsskiverne heri. (pas på ikke for meget).
Skær løg, tomater, paprika m.m. i skiver og steg det let. (løgene skal have mest). Men stadigvæk lad være med at stege det helt i smadder. DET ER IKKE EN HÅNDMAD, så husk at servere på tallerken med kniv og gaffel. Tips: PRØV et par gange, for at finde stegetiderne. Der er kun tale om få minutter. Du kan jo selvfølgelig selv eksperimentere med fyldet/pålægget og sammensætte som du kan lide. HUSK - Du behøver ikke at smøre brødet. Der er masser af stegefedtstoffet i. VELBEKOMME - SET SMAGER HIMMELSK - OG er nemt og hurtigt. Brug bare halvgammelt brød. |
|
Opskriften er vist 10894 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mona D - 2008-01-26 23:39:37 Det smager altsa også pragtfuldt med spejlæg på.Nogle vil gerne have mayonaise eller ketchup på. ( husk nu at gennemstege æggene så du ikke bliver syg) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne