Chokoladelagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Anna Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk fløden så luftig, sigt flormelis og kakao i pisk videre til det masen er jævnt fordelt.
Fordel det mellem/ på bundene og pynt til sidst med revet chokolade og hakkede valnødder. |
|
Opskriften er vist 400711 gange,
og udskrevet 5736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (139 stemmer) |
|
Kommentarer bodil - 2022-12-28 18:38:32 hvis jeg laver den i aften og stiller den koldt, kan den så serveres i morgen eftermiddag anonym - 2016-11-26 13:13:19 Super nem og rigtig lækker med bananskiver mellem bundene også :-) pernille - 2015-08-14 11:40:29 Hej jeg vil gerne lave den til min fødseldag. er det muligt at lave den om fredagen og server den lørdag eller skal den spises samme dag som den laves ? Nina - 2015-04-03 12:59:56 Den her er én af de der mirakel-opskrifter, som bare gør det super nemt og meget overskueligt at lave noget lækkert til fødselsdage! Laver den hvert år til børnenes fødselsdage og gæsterne er fuldstændig vilde med den! Lige som nogle af jer andre, bruger jeg også hindbær. Jeg lægger hele bær ovenpå cacaoflødeskummet mellem lagene, og pynter til sidst med nogle af de pæneste, sammen med nødder og chokolade. Det giver en lækker frisk smag sammen med al cacaoen og fløden. Tusind tak for opskriften og fordi du har gjort mit liv nemmere! hi hi Margit - 2015-03-12 09:34:55 de sidste 20 år har lavet denne lagkage, men har så også kommet chokolade og knuste rutebiler i flødeskummet og ingen kakao. Det er guf. tina - 2014-09-25 18:17:37 gode og lækre kager Christina. - 2012-11-24 23:41:24 Ville lige høre om det er rigtig kakao eller kakao man blander op med mælk man skal bruge? anonym - 2012-05-11 14:52:14 Hvad for noget kakao skal man bruge? Dorthie - 2012-02-03 00:14:20 Nem til at lave, smager rigtig godt, vil gerne bage igen. Anne - 2011-11-24 11:54:04 Er der nogen der ved, om man kan lave den dagen i forvejen og gemme i køleskab til næste dag? anonym - 2011-10-06 14:39:47 skal lave den idag! :-) -den ser lækker ud! Ida - 2011-06-12 21:27:06 Mhhh... også dejlig med friske hindbær i ;) Mig - 2011-04-03 15:38:20 rigtig god og nem :) Mmmmm Dinna - 2011-03-20 07:29:05 Prøv og bland knuste makroner i fødeskummen det er super godt Duppi - 2010-11-11 18:11:32 Lagkagebundene fortjener helt sikkert at blive dryppet med saften fra en appelsin - uhm - så er den fuldendt :O) anonym - 2010-03-24 20:46:26 Man kan os lave den med rutebiler det er mums anonym - 2009-08-26 12:03:43 prøv at blande nutella i, i stedet for kakao... Det er BARE lækkert..det får en lækker nødde agtig smag, efter hvor meget man selvfølgelig putter i :) anonym - 2009-07-05 19:41:39 Meget nem og super god:) Stephanie - 2009-06-08 14:54:53 Mums!..:) Flødeskummet smager himmelsk! :D' lagkage - 2009-06-01 15:49:53 verdens bedste lagkage nogensinde.:) Freja<3 - 2009-05-01 18:05:14 Den er rigtig blød og smager GODT!!! verdens bedste chokoladekage ;) Natalie - 2008-11-09 10:50:03 Så er man så lige i gang med at lave den nu :D har brugt den speciele flormelis med kakao smag også taget 90 g af det. Flødeskummet smager himelsk :D Susanne - 2008-01-31 19:18:29 En fantastisk lagkage, gæsterne var vilde med den. Meget let at lave. Lene - 2008-01-23 21:43:53 En rigtig lækker chokoladekage. Og den smager ekstra godt hvis man bruger marabou chokolade med orange og krokant som pynt. maj-britt - 2007-06-06 18:05:18 jeg tog nogle optøede hindbær og lagde imellem et af lagene, gjorde den lidt friske. men eller en lækker kage.. ;-} Janne - 2007-04-19 12:27:20 Vores favorit gennem mange år- Prøv at vende knuste makroner i - lige inden servering. Erik - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god og nem opskrift Rebekka - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig til børneføds´dage Anna - 2005-01-01 01:01:01 skal lave den igen idag!! Randi - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare mums!!! den bliver endnu bedre hvis man tilsætter ca 100 g mørk revet chokolade i fløden..:) mmmmm Nicolaj B. Petersen - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig nem god chokoladekage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne