Fedtfattig Moussaka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 198540 gange,
og udskrevet 8501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (69 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-20 09:38:49 Lavede den igår, nøjagtig efter opskriften, og den smagte mums, selv vores datter, som helst går langt udenom grøntsager, spiste 2 portioner :-D mini - 2013-01-11 17:38:05 kom chillsovs i det upper forbrændingen og smager MUMS... jeppe - 2012-03-14 18:01:03 Bland en smule kanel i :-) Gussemor - 2012-01-21 11:58:31 Jeg vil prøve den i aften... Glæder mig til at smagsæt håber den er til at skære. Fin opskrift til at forstå tak for indsatsen Gamle Ole - 2011-10-24 12:21:06 Den er ikke lavet af råt kød, og der er heller ingen rå æggeblomme i retten...jeg kan ikke lide den!!! :( DEN ER IKKE RIGTIG SUSHI!!!!!!!!!!! Mathilde - 2011-02-23 19:52:16 Jeg har næsten aldrig lavet mad før, men jeg synes denne opskrift var let og god :) Minna - 2010-09-19 23:27:18 Når den er kommet ud af ovnen, smager den mega godt med lidt parmesanost på toppen! Pernille - 2008-12-20 10:37:56 god opskrift. jeg lavede den med en blanding af kartofler og auberginer. selvom ingen af dem var forbehandlet blev de bløde og lige til at spise! mmm. bente - 2008-12-15 07:52:11 Uden at have prøvet opskriften kan jeg oplyse at auberginerne næppe vil være bløde og klar til at skære over ved spisningen hvis ikke de forbehandles. Victor - 2008-11-23 18:56:43 Det smager rigtig godt. Salat er godt til. Nogle råd til at give kødsovsen en kraftigere smag? Æs - 2008-09-18 19:34:59 Jeg synes denne ret er svær at lave for en begynder kok. anonym - 2008-09-08 17:30:26 nu har jeg lige prøvet at lave den og venter på at den bliver færdig. men man skal bruge et rimeligt stort fad synes jeg og der bliver meget af kødsovesen tilovers så jeg ligger den bare ved siden af så jeg kan spise den sammen med. og der var nogle der sagde de brugte kartofler hvor mange bruger i så? anonym - 2008-07-08 19:34:45 Jeg brugte kartofler istedet for auberginer, det smagte godt. Jeg serverede rugbrød, groft fransbrød og en god portion salat til. MMMMMMMMMMMMH:) Ninett - 2008-02-25 10:59:14 Når det skal være fedtfattigt hvorfor så ikke prøve hestekød...du kan ikke få mere fedtfattigt og saftigt kød... derudover er det nok det dyr der har haft de bedst mulige vilkår...smiler Sanne - 2008-01-15 08:46:15 Istedet for at lave saucen kan man bruge karolines fedtfattige osttesauce 4%, det smager rigtig godt. Anja - 2008-01-09 16:19:15 Den smagte rigtig godt ;) Mikkel - 2007-08-07 17:04:46 Jeg håber, at det smager bedre end det ser ud. Mikkel - 2007-08-07 17:04:27 Jeg håber, at det smager bedre end det ser ud. Mette - 2007-04-30 10:51:07 JEg plejer at bruge courgetter i stedet for auberginer - det kan vi bedre lide ;O) - er ikke vild med de blå auberginer Mette - 2007-01-22 19:40:55 Jeg kender den med græsk yogurt, hvor man putter hvidløg i efter behov. altså græsk yogurt i stedet for mælk og melblandingen Anne Mette - 2005-01-01 01:01:01 Smagte dejligt - lavede den med tynde skiver aubergine - rå Viggo - 2005-01-01 01:01:01 Salte Auberginene kraftig i en halv time, skyl af vandet og tør dem.. Voila, de smaker meget mindre bittert.. Mette Bjerre - 2005-01-01 01:01:01 kog auberginerne i let saltet vand først, så er de bedre. Trine - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man ikke kan lide auberginer kan der også bruges kartofler Anni - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt. Server brød til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne