Ciabattabrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i det lunkne vand, og de øvrige ingredienser tilsættes. Det hele æltes i 4-6 min., til dejen er glat og smidig. Dejen må ikke være for fast. Den føles blød i starten, men efterstivner under æltning og liggetiden. Dejen formes til en kugle, dækkes til og hviler en time.
Dejen deles i 2 dele. Durummel drysses ud på bordet, og dejen rulles ud til 2 pølser, der sættes på en bageplade. efterhæver tildækket til dobbelt størrelse, ca. 40-50 min. Sæt brødet i en forvarmet ovn ved 250 grader C på nederste ovnrille. Skru straks ned til 220 grader C (ved varmludt 200 C) og bag brødene i 30-35 min, de sidste 10 min. med åben ventil eller lågen på klem for at få en sprød skorpe. |
|
Opskriften er vist 27655 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne