Fransk citronfromage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : mk Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt. den udblødte husblas tages op af udblødnings vandet, laves over vandbad og røres i.
Når blandingen begynder at blive jævn, vendes hviderne forsigtigt deri.
Flødeskummet blandes i æggeblommerne før hviderne.
Fromagen hældes i en form og sættes i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 34620 gange,
og udskrevet 1080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (178 stemmer) |
|
Kommentarer Karl jensen - 2012-01-22 22:37:41 De fleste hjem har da en microovn .det er da 100 gange nemmere end at smelte husblas over vandbad mvh Karl Geilager - 2010-01-06 21:47:06 Ja Ja. pastoriserede æg, den store stygge salmonella fare. - Men husk lige økologiske citroner når skrallen skal bruges. Det er efter min mening vigtigere. Joan Rasmussen - 2009-01-11 12:47:20 den eer altså god. For første gang en der var rigtig cremet/blød. Hvor er jeg glad for du satte den i. Tak. grafen - 2008-03-21 16:27:26 Til den er kold anonym - 2008-03-14 17:33:01 Hvor lang tid skal fromagen stå i køleskabet? carina - 2005-01-01 01:01:01 tak til mette for hjælpen og at du tilføjer pasteuriserede æg da det er vigtigt i alle opskrifter Mette - 2005-01-01 01:01:01 PS. HUSK der skal anvendes pasteuriserede æg, pga salmonellarisiko Mette - 2005-01-01 01:01:01 Til Ulla: Husblassen lægges i en skål, og smeltes over vandbad, før den hældes i æggeblandingen. Rigtig god opskrift. Pynt evt. med mandarinbåde og chokoladekringler. ulla - 2005-01-01 01:01:01 Det ser rigtig lækkert ud, men ...hvad laves over vandbad ? Martin Rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 Forklar indigrienserne i den orden de skal bruges. :( mk - 2005-01-01 01:01:01 den opskrift fik vi et 11 tal til vores eksame på efterskolen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne