Stegte kartofler med forårsurter og fåreost
Hovedingrediens : Oste - Fåerost Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak pancettaen meget fint, skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Hvis man bruger feta, skal den skylles for salt. Tag de yderste tørre skæl af hvidløgene og skær dem over på den brede led. Riv osten.
Læg kartoflerne i et ildfast fad, drys capers og flæsk over, og læg hvidløgene ned imellem kartoflerne. Dryp med olivenolie. Bag ved 200 gr. i en lille time. Rør i det af og til. Drys den revne ost over og giv det hele 10 minutter mere. Når det er færdigt, sprødt og gennembagt drysses urterne over, og det spises straks med en skive brød. Hvidløgene er blevet bløde og hyggeligt milde af varmen, smør det ud på brødskiverne, og drys let med salt. Urterne bliver kun lige varme af denne behandling, og det giver en intensivt god smag. Det er en mættende, men raffineret ret, spis frugt til dessert. |
|
Opskriften er vist 10886 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne