Helstegt oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : wolker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
En istandgjort oksemørbrad snøres evt. med garn, brunes i smør.
Dette kan gøres flere timer i forvejen.
Mørbraden steges ca. 25-30 minutter i en 250 grader C. alm. ovn. Oksemørbraden tages ud og hviler i 20 minutter inden der skæres skiver af den. Bruges stegetermometer skal Centrumstemperatur ved udtagning fra ovn være. Lidt rød 55-60 C. Svagt rosa 60-65 C. Gennemstegt 65-68 C. Tilbehør kan være hasselbagte kartofler, Bearnaisesauce og en blandet salat. |
|
Opskriften er vist 306879 gange,
og udskrevet 13133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (126 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne