Helstegt oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : wolker

Indsendt :      Red :
Helstegt oksemørbrad, billede 4 Helstegt oksemørbrad, billede 1 Helstegt oksemørbrad, billede 2 Helstegt oksemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Oksemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
En istandgjort oksemørbrad snøres evt. med garn, brunes i smør. Dette kan gøres flere timer i forvejen.

Mørbraden steges ca. 25-30 minutter i en 250 grader C. alm. ovn.

Oksemørbraden tages ud og hviler i 20 minutter inden der skæres skiver af den.


Bruges stegetermometer skal Centrumstemperatur ved udtagning fra ovn være.
Lidt rød 55-60 C.
Svagt rosa 60-65 C.
Gennemstegt 65-68 C.

Tilbehør kan være hasselbagte kartofler, Bearnaisesauce og en blandet salat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Helstegt oksemørbrad

karakterer:
Opskriften er vist 306879 gange,
og udskrevet 13133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (126 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12597 (2999 kcal)
KJ pr. Pers. 1259 (299 kcal)
Vægt ialt 2025 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 19.7 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu