Rusisk dessert
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Indsendt af : maria Indsendt : |
|
|
Man hælder det hele i en gryde og opkoger det.
Man hælder det hele i en skål og pisker det kraftigt, og stiller det koldt indtil det er stift.
Tips: Da man pisker bliver det hurtigt koldt, så det skal ikke stå ret længe før det er stift |
|
Opskriften er vist 22216 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-21 14:51:08 Noget overfladisk forklaring, så I får lige den fra min kogebog. Bland gryn, saft og vand i en gryde og bring i kog. Kog ved svag varme 15-20 min. Hældes op i en skål (ca 2 l) og piskes med håndmixer til grøden er kold og fylder dobbelt så meget som før piskningen. Serveres med flødeskum eller cremesovs. Alle typer (rød) saft kan bruges. anonym - 2011-07-27 22:56:27 Det er ikke solbærsaft men ribssaft. der bruges. Cecilie - 2010-08-21 15:16:45 Jeg arbejder på et plejehjem, og der kære borgere kalder denne dessert for ''Rusisk morgenrøde'' . Vidt som jeg ved, så kan denne ret også laves af ymer... Kirsten - 2007-06-27 19:51:46 Der hører en rigtig god cremesauce til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne