Citronrødspætter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl fisken og lad den dryppe godt af. Rul fileterne dobbelt og sæt dem i et ovnfast fad.
Smelt margarinen og tilsæt citronsaft, dild, salt og krydderier. Hæld blandingen over fisken.
Dæk formen med alufolie og kog fisken i ovnen 15-20 min. ved 225 grader C. alm. ovn, til kødet er hvidt og fast. |
|
Opskriften er vist 108508 gange,
og udskrevet 2127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Hende som havde lyst til fisk og fandt den rette opskrift :-) - 2013-05-16 17:33:18 Mmm lyder rigtig lækkert glæder mig til at prøve det :-) ALM - 2011-12-22 13:28:08 Lækkert til en let frokost susanne - 2009-08-29 17:59:13 Smager godt med persille i stedet for dild. Anita - 2008-10-16 16:49:14 Det smager rigtigt dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne