Persillesovs de luxe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt af : Orbit Indsendt : Red : |
|
|
Lav en simpel font med 1/2l. vand, løget, bouillonen, guleroden (bare snittet i halve på langs)og herbes de Provence (1 tsk.).
Lad det simre 1 time.
Lav en hvid grundsovs med melet og smørret tilsat fonden og fløden. (husk at si fonden for løg og andet så det er en klar suppe). Der skal være mindst 3 dl fond, har den kogt for meget ind, tilsæt vand. Så skal blåskimmelosten i, ikke mere end 4 g. Riv muskatnødden på den fine rille, kun lidt, 6-8 strøg, ned i sovsen og tilsæt den hakkede persille. Hvis man har stegt flæsk eller fisk. Brug en smule af stegeskyen Efter opkoget skal sovsen hvile i 10 min. Det vil ikke se ud som en gammeldags persillesovs, mere brunlig. Husk salt og peber. |
|
Opskriften er vist 27825 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Orbit - 2005-01-01 01:01:01 Vær forsigtig med muskatnødden, hellere for lidt end for meget.. Orbit - 2005-01-01 01:01:01 Man skal naturligvis tilsætte mælk til sovsen har den ønskede konsistens.. Husk den bliver tykkere efter at ha' hvilet lidt .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne