Kalkun Grillspyd med kinesisk sur-sød sauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Kina Indsendt af : Mad laveren! Indsendt : Red : |
|
|
Spyd:
Tag nogle lange spyd og sid forskellige ting på dem (kalkun-tern, peberfrugt, champignoner, tomater, løg og cocktailpølser)Steg dem over en grill eller en pande til kødet er mørt og det er lidt brunligt. Sauce: Held olie på panden og lad det blive varmt! Tilsæt så de øvrige ingredienser, til det bliver en sur/sød smag. Kog til sidst risene, og server evt. med noget hjemmebagt madbrød!! (jeg anbefaler hummerbrødet inde fra denne her hjemmeside!!) Tips: Det bedste ville være at stege spydene over en grill men kan også godt steges på en pande. |
|
Opskriften er vist 18601 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer poul - 2005-01-01 01:01:01 den her ret er bare den bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne