Kalkun Grillspyd med kinesisk sur-sød sauce

Kalkun Grillspyd med kinesisk sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Mad laveren!

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spyd:
500 g.kalkun i tern
 Store stykker peber frugt (helst rød)
 Store champignoner
 Små cherrytomater
 Løg
 cocktailpølser
 
 Sauce:
2 spsk.soya
1 dl.olie
1 ds.tomatpure
1 bouillon terning
5 dl.varm vand
 eddike
 salt
 sukker
 
4 dl.ris
 
Opskrift:
Spyd:
Tag nogle lange spyd og sid forskellige ting på dem (kalkun-tern, peberfrugt, champignoner, tomater, løg og cocktailpølser)Steg dem over en grill eller en pande til kødet er mørt og det er lidt brunligt.

Sauce:
Held olie på panden og lad det blive varmt! Tilsæt så de øvrige ingredienser, til det bliver en sur/sød smag.

Kog til sidst risene, og server evt. med noget hjemmebagt madbrød!! (jeg anbefaler hummerbrødet inde fra denne her hjemmeside!!)

Tips:

Det bedste ville være at stege spydene over en grill men kan også godt steges på en pande.





karakterer:
Opskriften er vist 18601 gange,
og udskrevet 660 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den her ret er bare den bedste