Hakkebøf /m pandestegte grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lili Indsendt : Red : |
|
|
Del oksekødet i to lige store bøffer,
Bland krydderierne og kom det på bøffernes sider.
Steges på varm pande uden fedtstof. Peberfrugterne skæres i tern. Porrerne skæres i skiver. Champions skæres i skiver. Løget hakkes. Cherrytomaterne halveres. Først svitses løg og når de er let brune tilføjes peberfrugter og porrer. Når det så er næsten nok, tilføjes champions. Når bøfferne er færdige holdes de varme et andet sted og tomaterne ligges med den flade side ned af på bøfpanden. Server grønsagerne på en tallerken pyntet med cherrytomaterne og bøfferne ved siden af. Tips: Opskriften er lavet efter hvad vi spiser her. så den kan suppleres op eller ned. Der kan serveres salat til. |
|
Opskriften er vist 14784 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne