Græsker kærner
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt af : Marlene Indsendt : Red : |
|
|
Du skal tage alle kærnerne ud af et helt græskar og vaske dem rigtig grundigt. Læg dem der efter ud på en bageplade med bagepapir på. Drys så lidt salt ud over dem og lad dem tørre.
Læg dem derefter i ovnen i ca. 20 minutter (hold selv lidt øje med dem) Du skal stille ovnen på 50 grader C. Når de er færdige skal du bare lade dem køle af og spise dem. (De smager fuldkommen som pistacienødder, bar sjovt og fedtfri.) |
|
Opskriften er vist 25777 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Britzel - 2010-10-22 11:24:18 Først koges ca.3 min. i salte vand !!! Claus - 2009-10-18 19:41:15 Vi gav dem altså 200 grader i 10 min oveni, idet vi ikke kom nogen vegne med ovenstående. Så blev de gode. XX - 2008-10-12 19:27:02 50 grader i 20 min lyder ikke af meget....og skal de ikke koges først ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne