Pandebras
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Hansens Opskriftservice Indsendt : Red : |
|
|
Makaronien brækkes en gang og koges al dente i rigeligt letsaltet vand (Evt. smag på en, der skal stadig være bid i makaronien), hældes i en sigte.
Hakket kød og løg blandes og kommes på en stor pande med høj kant (sorté pande) med lidt fedtstof (hvis du har en rigtig god fedtfripande (de bedste findes i mærket: gastrolux) kan fedtstof undlades. Når kødet er brunet og findelt kommes paprika og engelsk sauce ved, snurer ved svag varme nogle minutter. Smages til med salt og peber. Lige før servering skrues op for varmen og makaronien vendes i kødblandingen. Serveres rygende varm fra pande med ketchup for dem der ønsker dette. Tips: Retten kan evt. krydres efter behag med andre krydderier, eller tilsættes bouillon som så skal koges helt ind før makaronien tilsættes. |
|
Opskriften er vist 7097 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne