Pandebras

Pandebras, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hansens Opskriftservice

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.makaroni
500 g.hakket oksekød max 10 % fedt
1 stort hakket løg
 paprika
 Engelsk sauce (kan udelades)
 salt
 peber
 
 ketchup til bordet
 
Opskrift:
Makaronien brækkes en gang og koges al dente i rigeligt letsaltet vand (Evt. smag på en, der skal stadig være bid i makaronien), hældes i en sigte.

Hakket kød og løg blandes og kommes på en stor pande med høj kant (sorté pande) med lidt fedtstof (hvis du har en rigtig god fedtfripande (de bedste findes i mærket: gastrolux) kan fedtstof undlades.

Når kødet er brunet og findelt kommes paprika og engelsk sauce ved, snurer ved svag varme nogle minutter. Smages til med salt og peber.

Lige før servering skrues op for varmen og makaronien vendes i kødblandingen.

Serveres rygende varm fra pande med ketchup for dem der ønsker dette.

Tips:

Retten kan evt. krydres efter behag med andre krydderier, eller tilsættes bouillon som så skal koges helt ind før makaronien tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 7097 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu