Koteletter i fad, med bacon og champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Jan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 181272 gange,
og udskrevet 4415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Basseplet86 - 2012-04-17 19:48:40 Lavede retten her til aften, gik dog ikke 100% efter opskriften, men det smagte himmelsk alligevel. Tror den vil være ekstra god med friske champignon. Til sovsen gik jeg frem efter opskriften og den blev også super god. Dog lavede jeg bare noget mere end der står og tilsætte ekstra og puttede svampene i der. Det blev super lækkert.... pia oesten - 2010-08-12 12:37:48 Dejlig lækker ret,smager vidunderligt,især med friske champignoner Nete - 2005-01-01 01:01:01 Det er nemmest at lave en meljævning i en skål. Start med 1:1 mel og koldt vand, pisk grundigt, med dett forhold ungår man klumper. Tilsæt så mere vand, til konsistensen er lidt tykkere end pandekagedej. Når sovsen koger, tilsæt jævningen i en tynd stråle under omrøring. Det burde ikke kunne gå galt på denne måde. Peter - 2005-01-01 01:01:01 Når man skal jævne sovsen så står der intet om med hvad og med hvor meget ca man skal jævne med. Hvis nogen ser dette og ved det må du/I meget gerne skrive det. Christina - 2005-01-01 01:01:01 Synes det er synd at anvende glaschampignoner. Prøv da med friske istedet! Det er helt anderledes! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne