Koteletter i fad, med bacon og champignon

Koteletter i fad, med bacon og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan

Indsendt :      Red :
Koteletter i fad, med bacon og champignon, billede 4 Koteletter i fad, med bacon og champignon, billede 1 Koteletter i fad, med bacon og champignon, billede 2 Koteletter i fad, med bacon og champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
  Sauce:
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
   
  Pynt:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Løgene hakkes og steges bløde i margarine, tages op.

Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og svitses efter løgene. Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad og fordel løgene over dem.

Sauce:
Drys melet på panden, rør først bouillon i dernæst creme fraiche, kog op. Hæld den over koteletter og løg.

Sættes nederst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Champignon brunes. Champignon drysses over retten 10 min. før den er færdig.

Baconen steges. Bacon drysses over retten 5 min. før den er færdig.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 181272 gange,
og udskrevet 4415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17834 (4246 kcal)
KJ pr. Pers. 4458 (1061 kcal)
Vægt ialt 3318 gram
Vægt pr. Pers. 829 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 537 KJ (127 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-17 19:48:40
Lavede retten her til aften, gik dog ikke 100% efter opskriften, men det smagte himmelsk alligevel. Tror den vil være ekstra god med friske champignon. Til sovsen gik jeg frem efter opskriften og den blev også super god. Dog lavede jeg bare noget mere end der står og tilsætte ekstra og puttede svampene i der. Det blev super lækkert....

  -   2010-08-12 12:37:48
Dejlig lækker ret,smager vidunderligt,især med friske champignoner

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er nemmest at lave en meljævning i en skål. Start med 1:1 mel og koldt vand, pisk grundigt, med dett forhold ungår man klumper. Tilsæt så mere vand, til konsistensen er lidt tykkere end pandekagedej. Når sovsen koger, tilsæt jævningen i en tynd stråle under omrøring. Det burde ikke kunne gå galt på denne måde.

  -   2005-01-01 01:01:01
Når man skal jævne sovsen så står der intet om med hvad og med hvor meget ca man skal jævne med. Hvis nogen ser dette og ved det må du/I meget gerne skrive det.

  -   2005-01-01 01:01:01
Synes det er synd at anvende glaschampignoner. Prøv da med friske istedet! Det er helt anderledes!