Bøf a la Ulla
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg bøffen hurtigt brun på begge sidder med lidt fedtstof på en stegepande. Smag til med salt og peber.
Skær løget i bladtynde skiver. Steg dem efter bøffen tilsæt lidt vand og kog løget mørt, smag til med sennep. Server bøffen til kartofler. |
|
Opskriften er vist 86227 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Hale3333 - 2013-09-23 17:50:24 Til madlavning: Glem alt andet fedstof end smør (økologisk) og olivenolie (økologisk). Begge dele er "gode" fedstoffer, som hvor mærkeligt det end lyder, er med til at øge fedtforbrændingen. Margarine er p.g.a. indholdet af raffinerede planteolier nærmest gift for organismen. tulle999 - 2013-01-28 08:35:10 Hej, jeg kæmper med spiseforstyrrelse og vil rigtig gerne finde en måde at lave god mad på som ikke feder men der imod mætter og giver det næring som man har brug for. Denne opskrift er den bedste jeg har kunne finde med fedt fattig bøffer, m en stadig synes jeg at det er meget fedtstof. Er der nogen som har en god opskrift til en som mig? bent - 2011-12-30 09:09:03 Fedt fattigt. javel så bruger man ikke smør eller oliven olie, men en olie fra raps eller solsikkeolie. Bruger man smør alene bruner det hurtigere eller man brænder kødet af, margarine har samme evne og sprøjter lige så meget som smør på grund af vandindholdet. Man bruger smør eller margarine sammen med olie for at få en højre temperatur. så det har ikke noget med at forbrænde fedtstoffet hurtigere Sandra - 2011-09-15 16:01:47 Lidt vildt en 1kg kartofler synes jeg til 500 gr kød,jeg gør gerne det at jeg regner med ca 100-150gr kartofler pr pers Melissa - 2007-11-08 16:23:06 jeg vil mene at i stedet for at fjerne smøret, så bruge olie & derimod servere bøffen med en skål salat Tanja - 2007-05-27 10:52:55 Brug en pande der ikke behøver fedtstof. Men husk vi skal have lidt fedstof for at motoren kan køre Bjarne - 2007-02-27 20:00:35 Diana klem olivenolie hvis det skal være fedtfattigt for er den ikke, så skal du købe noget andet olie jordan - 2007-01-29 16:07:14 til Diana..nye undersøgelser viser at man sagtens kan bruge fedstoffer til stegning uden at det feder,man skal jo så bare huske at kødet skal tages af panden når det er færdigt.Grunden til at fedtet forsvinder er simpelthen fordi at det fordamper, sætter sig i emhætte samt tøj. Det andet er en skrøne Diana - 2005-01-01 01:01:01 SMØR....hvis det skal være fedtfattigt skal man hverken bruge margarine eller smør.....så bruger man sørme meget lidt olivenolie. Eva - 2005-01-01 01:01:01 Skift Margarinen ud med smør, du forbrænder nemmere smør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne