Chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Louise.E Indsendt : |
|
|
Sirup, smør og chokolade smeltes for svag varme til det er flydende
Æggene piskes sammen og tilsættes når blandingen er afkølet
kommes i 2 springforme, der er foret med stanniol.
Bages i 45 min. ved 155 grader C. Skal helst laves en dag i forvejen, da de har bedst af at stå i køleskabet natten over. Kagen er en bombe uden lige, den smager fantastisk, gerne med hindbær- eller jordbærcoulis (en blanding kan også bruges). Coulis laves ved at bruge friske frugter der blendes med lidt flormelis (efter smag), der kan med fordel tilsættes en smule citronsaft for at give lidt syre. Overstrøg den færdige kage med lidt flormelis. |
|
Opskriften er vist 21524 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer annelise - 2008-01-15 10:29:50 Kan den fryses?? Louise.E - 2005-01-01 01:01:01 Jo, det er omtrent det samme Per - 2005-01-01 01:01:01 Bæger sirup, mon ikke det er samme størelse bæger som honning, altså 450 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne