Limetærte fra Caribien
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Oprindelsesland : Caribien Indsendt af : pia Indsendt : |
|
|
Dej:
Smuldr smør og mel. Tilsæt sukker, vanillesukker og æggeblomme og saml dejen. Eller kom det hele i foodprocessor og lad maskinen køre kort tid, til dejen er samlet. Tryk dejen ud i en tærteform og stil den koldt ½ time. Prik dejen med en gaffel. Forbag tærtebunden midt i ovnen 10 min. ved 200 grader C. Fyld: Pisk æg og sukker godt. Tilsæt mel, limeskal og limesaft. Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten færdig 10-15 min. ved 200 grader C. Lad tærten blive kold. Riv limeskallen med juliennejern og drys skallen over tærten. Server med udskåret frugt. |
|
Opskriften er vist 17338 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-24 18:08:01 rigtig lækker :) Især med marcipan bund |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne