Ristet brød med seafood
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt af : Mik Ruberg Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skær alle ingredienserne i passende stykker, og gerne samme størrelse. Sørg for at skalotteløgene er hakket fint.
Bland derefter dressingen bestående af cremefraiche, citron, salt og peber (Man kan nemt selv variere den, prøv med lidt ketchup eller Dijonsennep). Bland dressingen og ingredienserne sammen, og server dem på 1 skive ristet brød. Pynt med lidt ekstra brøndkarse og server. Tips: Skift gerne en eller flere ingredienser ud. |
|
Opskriften er vist 13174 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 En superlækker forret, som vi her i huset foretrækker at spise med groft flutes til og ikke på brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne