Hindbærdessert
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : mesterkok Indsendt : Red : |
|
|
Du gør først hindbærrene klar. så smelter du chokoladen i et vandbad.
Når det er klar stiller du det i køl i ca. 2-3 min. bagefter hælder du iskuglerne oven på hindbærrene. Når chokoladen er klar, hælder du det oven på isen. Til sidst drysser du hasselnødderne oven på desserten.
Inden du server desserten er det en god ide at stille den i fryseren i 10-15 min. hindbærdesserten nydes koldt. Tips: Hindbærdesserten kan ligge i fryseren i 3-4 dage. men den smager bedst når den er frisk lavet. |
|
Opskriften er vist 19972 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne