Gyldne påskesild

Gyldne påskesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 spegesildsfileter
2 gulerødder
 lidt olie
1 mellemstort løg, hakket
3 spsk.syltet agurk, grofthakket
2 spsk.sorte oliven, hakkede
 lidt af agurklagen
1 glaslys kaviar
2 spsk.purløg, fintklippet
 
Opskrift:
Del spegesildsfileterne igennem på langs.

Riv gulerødderne groft og svits dem i lidt olie sammen med det hakket løg. Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, sorte oliven samt lidt af eddiken fra agurklagen. Vend den lyse kaviar i og tilsæt purløg.

Fordel blandingen i et halvdybt fad og sæt de rullede spegesildsfileter heri.





karakterer:
Opskriften er vist 31430 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-14 17:41:02
Så billiger at købe

  -   2015-02-18 09:16:45
Er der ikke en eller anden der gider svare hans-jørgen :o)

  -   2009-03-22 22:06:11
jeg ville gerne vide hvor længe sildefileterne skal stå i lagen inden de kan såises