Gyldne påskesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Del spegesildsfileterne igennem på langs.
Riv gulerødderne groft og svits dem i lidt olie sammen med det hakket løg. Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, sorte oliven samt lidt af eddiken fra agurklagen. Vend den lyse kaviar i og tilsæt purløg. Fordel blandingen i et halvdybt fad og sæt de rullede spegesildsfileter heri. |
|
Opskriften er vist 31430 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Johan - 2020-03-14 17:41:02 Så billiger at købe jacob - 2015-02-18 09:16:45 Er der ikke en eller anden der gider svare hans-jørgen :o) hans-jørgen - 2009-03-22 22:06:11 jeg ville gerne vide hvor længe sildefileterne skal stå i lagen inden de kan såises |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne