Kalkunbryst med feta fyld á la Majbritt
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Majbritt Indsendt : Red : |
|
|
Der laves en lomme i kalkunbrystet hvor fetaen stoppes ind, og hvis det er nødvendigt lukkes enderne med tandstikker. Brystet gnides nu på oversiden med salt og peber, og til sidst ligges baconen hen over.
Den steges i ovnen ca. 1 time ved 175 grader C. |
|
Opskriften er vist 19168 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-16 20:39:25 Vi suplerede fyldet med cherry tomater skåret i skiver og saltet samt toppen fra forårsløg. Det gav virkelig en god smag. Desuden serverede vi nyopgravede kogte kartofler og lavede brun sovs af stegekraften fra kødet. anonym - 2009-06-06 19:32:00 bacon LÆGGES hen over! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne