Blomkålsgryde med pølser
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 108620 gange,
og udskrevet 3861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkeline - 2015-02-19 21:49:09 Jeg synes det er en rigtig god opskrift. Nem at gå til. Personligt kom jeg kun 3 dl hønsebouillon i og ikke ekstra vand. Det var rigeligt væske, når man koger med låg på gryden og skruer ned for varmen. anonym - 2011-08-18 16:15:22 Jeg undrer mig også hvor hønsebouillon skal i ?? mangler der ikke ligesom noget i denne opskrift ;-) anonym - 2011-07-30 23:13:03 Nu har jeg ikke så meget erfaring med kartofler, men skal man koge dem først? Eller bare gå i gang med rette, med rå kartofler :) camilla - 2010-06-26 13:54:00 Lyder lækkert og skal da prøves. Men hvor kommer de 3 dl. hønsebouillon ind i billedet? Finn&Kis - 2010-02-10 19:56:25 utrolig lækker smagfuld godt med kyllingepølse uhm.Per har ret ikke for meget væske PN - 2009-08-03 19:35:31 Jeg undrer mig tit over den dejlige skat's Per's billeder. I opskriften står der at man skal bruge rodselleri. Normalt gør Per sit for at vise ingredienserne på billederne - men hvor er rodsellerien på Per's billeder? Og er der nogen der har ideer til hvad man kan komme i af vegetariske ingredienser som erstatning for pølserne? Gittan - 2009-02-17 19:44:49 Kanon lækker ret , den er virkelig vidunderlig ... Per - 2009-01-10 17:49:33 Grønsagerne skal ikke dækkes med væde, kun lidt i bunden så de ikke koger tøre. Erik Aa. - 2007-11-20 13:38:53 Brug godt skinkekød i stedet for, eller vend kold kogt kyllingekød i retten lige før serveringen gitte - 2007-09-05 17:47:21 smager absulut a ingenting anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er en mager pølse? Og skal der ikke jævnes lidt med f.eks. maizena, ellers bliver det da noget vandet pjask |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne