Strudsesteaks med rispilaf
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne til rispilaffen skæres i mindre stykker. Svitses i olie i en gryde. Massala og ris svitses med. Vand og salt hældes i og risen koger i ca. 10 min. og står herefter og trækker i 10 min.
Strudsesteakene brunes i smør og olie på panden, drysses med salt og peber og steger videre ved jævn varme 2-3 min. på hver side. Savojkålen lynsteges på panden og rosinerne drysses over. Strudsesteakene lægges ovenpå kålen. Yoghurten blandes med agurk og serveres til rispilaffen. Serveres med groft flutes. |
|
Opskriften er vist 6570 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Hvid - 2005-01-01 01:01:01 7 dl vand er for meget. Nøjes med 5 dl. I stedet for blot yoghurt med agurk, find da en god opskrift på tzaziki og server den til retten sammen med groft brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne