Blomkål, polsk
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens og kog blomkålen i let saltet vand, til den er næsten mør. Lad den løbe godt af.
Brun fedtstoffet på en pande. Tilsæt det hakkede æg, persillen og det smuldrede brød. Hæld blandingen over kålen og server. |
|
Opskriften er vist 56435 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Jørgensen - 2016-06-25 15:05:34 Hvordan kan der være 41 % fedt i denne ret ? Bjarne - 2015-07-08 17:22:41 En let og fin lille sommerret, som kan gøres klar i den tid det tager at koge blomkålen. Det klæder retten hvis man har lidt krydderurter, som sammen med persillen klær kålen. Velbekomme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne